Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Levertijd van de bakfietskussens is 5 weken door de enorme drukte. Ik heb nu nog veel werk voor onze vakantie en ben daarom genoodzaakt om een stop op de kussenbestellingen in te lassen. Anders kom ik nooit door de enorme lijst voor we op vakantie gaan. Daarom worden de kussenbestellingen die nu geplaatst worden pas na onze vakantie in behandeling genomen. Dit is dan na 10 Augustus. Lukt het toch nog om je kussenbestelling voor onze vakanite te naaien dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Sorry voor het ongemak! Gr. Esther

 

 

Bakfietskussens

Wij maken bakfietskussens voor alle type bakfietsen. Staat de bakfiets er niet bij, dan kunnen wij deze gewoon op maat maken.

 

Heeft het ronde vormen dan is het wel even makkelijk om een mal te ontvangen.

 

Levertijd is ongeveer 5 weken. Dit omdat ze met de hand worden gemaakt (op maat) en het erg druk is met bestellingen op dit moment. 

 

Bakfiets zitkussen bestaat uit 3 cm dik polyether bij een meubelmaker vandaan en het rugkussen bestaat uit 400 grams fiberfill (ongeveer 1,5 cm). Er is een aantal designs op voorraad kijk hiervoor bij het design overzicht.

 

Let op: Bij Eigen Keus brengen wij 6 EURO EXTRA in rekening om de verzendkosten en het versturen op rol van de stofleverancier te compenseren.

© 2013 - 2022 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel