Bakfietskussens

Bakfietskussens

Een bakfiets zonder bakfietskussen is als een boom zonder bladeren! Want als een boom in de winter geen bladeren heeft dan is deze kaal, kleurloos en een beetje treurig. Dat is ook een bakfiets. De meeste bakfietsbakken zijn gemaakt van hout en deze zien er dan ook kaal, kleurloos en een beetje treurig uit. Daarom zijn wij FAN van Bakfietskussens en dan het liefst in een vrolijke print. Zwart is natuurlijk ook prima, en hier maken we ook heel veel kussens van per jaar voor onderandere fietsenwinkels. Maar wij houden van KLEUR! En waar houden wij nog meer van...... Juist van COMFORT! En dat is precies wat de bakfietskussens van Chiz-Chic hebben. Ze zitten toch een partij lekker!

 

Waar worden de bakfietskussens van gemaakt?

De zitkussens worden gemaakt van waterafstotende stof en worden gevuld met polyether van drie centimeter dik. Heerlijk zitten dus als er een bobbel in de weg zit! Ook kan je kiezen om er een rugkussen bij te doen. Dit geeft aan de rug ook nog wat zachtheid en comfort. De rugkussens zijn wel wat dunner omdat er anders al drie centimeter van het bankje af gaat. Waardoor het zitgedeelte drie cm korter wordt. Dit is niet handig dus vandaar dat we de rugkussens vullen met stevig fiberfill. 

 

Voor welke bakfietsen maken wij bakfietskussens?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel. We maken voor alle bakfietsen bakfietskussens. Zelfs voor bakfietsen waar het eigenlijk niet nodig voor is. We hebben wel eens kussens gemaakt voor de Gazelle Cabby en de  Urban Arrow. Dat zijn bakfietsen die helemaal geen kussens nodig hebben. Verder maken we voor de volgende merken bakfietsen kussens: Babboe, Troy, Vogue, Bakfiets.nl. Cangoo, Batavus, Gazelle, Dolly, Qivelo, Bimas, Popal en Fietsfabriek. Staat je merk er niet bij dan hebben we ook nog een kopje bakfietskussens overige merken. Is er een nieuw model waar wij nog geen afmetingen van hebben? Dan maken we deze kussens op maat doordat de bakfiets wordt opgemeten en wij hier een mal van maken.  Voor bakfietsen met een afgeronde bak ontvangen we dan in overleg graag de mal per post want wij vinden dat een bakfietskussen ook echt moet passen. Dus ook de bakfiets zitkussen moet de mooie ronde vormen hebben van de bakfietsbak.

 

Uit welk design kan ik kiezen?

Wij hebben op dit moment alleen de zwarte waterdichte fatboystof op voorraad. Omdat de fietsenwinkels alleen deze kleur bestellen hebben we deze standaard in ons assortiment. Zoals jullie wel gelezen hebben houden wij van kleur en daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf stof te kiezen op de door ons uitgekozen stofleveranciers. Heel soms maak ik wel eens bakfietskussens van aangeleverde stof maar dat heeft niet onze voorkeur omdat het heel vaak van gewone stof is die niet behandeld is. Waardoor het regenwater er door gaat en de kussens zich vol zuigen met regenwater. We willen daarom wel zeker weten dat er stof wordt gekozen die bruikbaar is en waterafstotend. Daarom hebben we een wel keus gemaakt in stofleveranciers en niet in het design van de stoffen. Dit is natuurlijk uniek. Welke bakfietskussen aanbieder heeft nu eigen keus in design? Niemand. Alleen wij!

Een klein nadeel is dat er natuurlijk altijd restjes stof overblijven. Maar daar heb ik wat op gevonden. Ik maak van de restjes stof kinder toilettassen. En die zijn leuk!

 

Wat is de levertijd van de bakfietskussen?

Doordat de kussens door ons zelf worden gemaakt en er natuurlijk ook stof besteld moet worden. Kunnen wij de kussens niet meteen leveren. Dat is natuurlijk wel begrijpelijk. We hanteren een levertijd van maximaal 5 weken omdat er ook regelmatig grote bestellingen door fietsenwinkels worden gedaan. Het enige dat we kunnen zeggen is laat je verrassen wanneer je bakfietskussens komen en weet dat ze met zorg door ons worden geknipt, genaaid en gevuld. 

 

Heb je geen geduld kijk dan bij bakfietskussens showmodellen uitverkoop. Misschien zit er iets tussen dat je leuk vindt en meteen verstuurt kan worden.

 

 

© 2013 - 2024 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel