Bakfiets accessoires

Bakfiets Accessoires

Bakfiets Accessoires is echt een verzameling van allemaal artikelen die je kunt gebruiken om je bakfiets op te leuken of om het praktischer te maken. Wij hebben een aantal bakfiets accessoires.

Bakfietsstickers

Wil je een sticker op je bakfiets met bijvoorbeeld jullie naam of met de originele merknaam van de bakfiets? Ook dat kan bij ons. Wanneer heb je eigenlijk een nieuwe naamsticker nodig voor je bakfiets? Is je bakfiets wat verouderd en is de bakfietsbak niet helemaal meer mooi? Dan kan je de bak van de bakfiets schilderen, maar het nadeel hiervan is dat het type bakfiets dan niet meer zichtbaar is. Wij maken daarom voor een aantal bakfietsen bakfietsstickers. Voor onder andere Babboe City, Babboe Curve, Babboe Big, Babboe Dog, Cangoo, Bakfiets.nl, Urban Arrow en Fietsfabriek. Wij doen dit met een professioneel snijmachine en gebruiken hiervoor stickervellen die zeker geschikt zijn voor buiten.

 

Bakfiets voetendeken

In de herfst en winter kan het wel eens koud zijn als je met de bakfiets op pad gaat. Je kunt de kinderen natuurlijk extra dik aankleden. Je kunt een fleecedeken in de bakfiets leggen en deze gebruiken als het nodig is. Je kunt ook een bakfiets voetendeken gebruiken. Wij hebben een mooi ontwerp gemaakt hiervoor. Heerlijk dikke voetendeken waar je met 2 kindjes onder kunt zitten.

 

Bakfiets regenhuif

Een bakfiets regenhuif is eigenlijk een onmisbaar item als het om bakfietsen gaat. Niets fijner dan je kids droog vervoeren! Het is wel een item waar heel voorzichtig mee omgegaan moet worden want de ramen scheuren heel vaak. 

 

Bakfiets zonneluifel 

In de zomer wordt de regenhuif eigenlijk niet gebruikt want het kan dan redelijk warm worden in de bakfiets. Daarom zijn er bakfietszonneluifels die er voor zorgen dat er wel schaduw is maar dat het wel lekker kan doorwaaien. Deze zijn dus alleen geschikt voor de zon. Houdt de regen natuurlijk niet echt tegen omdat de voor- en zijkanten niet bedekt zijn. 

 

Bakfiets Baby- en Peuterschaal

In het begin is je baby nog te klein om zelf op het bankje te zitten en daarom kan je een maxicosie gebruiken in de bakfiets, maar ook een baby- of peuterschaal. Deze zijn echt super handig! Zeker omdat je kindje dan ook lekker om zicht heen kan kijken. Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen. Dat maakt niet echt uit. Wat wel uit maakt is hoe de babyschaal of peuterschaal bevestigd wordt in de bakfiets. Dat laat nog wel eens te wensen over zien wij.

 

 

© 2013 - 2024 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel