Over ons

Ik ben Esther Oosterwijk woonachtig in Zeist en samen met Ronald mijn man hebben we 2 kinderen. Charissa en Florian. We vinden zelf dat we het mooiste uitzicht hebben van Zeist! We wonen namelijk aan de rand van Zeist. We zien de koeien grazen, de vogels broeden, de zwanen zwemen en de reeën rennen. Op deze unieke plek runnen we samen ons bedrijf Chiz-Chic.

Ronald bekommert zich om alles wat te maken heeft met bakfietsen, gewone fietsen, elektrische fietsen en soms zelfs wandelwagen banden die even geplakt moeten worden. Hij was een van de eerste in Nederland die 2e hands bakfietsen om ging bouwen naar elektrisch. Of het nu een achterwiel-, midden-, of voorwielmotor is, hij weet dit weer helemaal tot in de puntjes om te bouwen. Ook door zijn kennis kan hij goed adviseren aan klanten zodat ze de juiste keuze kunnen maken.

Oh ja hoe is het eigenlijk allemaal begonnen met die bakfietsen. We kochten er een toen onze kinderen nog klein waren en dat is al weer zo’n 12 jaar geleden! Ik vond de bakfietsen praktisch maar wel erg saai! Al snel vond ik dat bakfietsen gepimpt moesten worden met kleurige waterdichte kussens. Een patroon voor een tas kan je ook omtoveren tot een kussen... Zo gedacht zo gedaan en het eerste kussen was een feit. Af en toe een bestelling omdat ik toen ook nog een vaste baan er naast had. Ondertussen raakte ik die vaste baan kwijt door de crisis en moesten er plannen worden gemaakt! Onze webwinkel werd een feit.

Het is niet alleen bij bakfietskussens gebleven. We hebben ondertussen een mooi assortiment met Unieke en/ of handgemaakte artikelen. Borduren en naaien is wat ik heel erg graag doe! Daarna het origineel inpakken is ook een van de dingen die ik heel graag doe. Het assortiment kinderkleding die we verkopen is Uniek en niet tien in een dozijn.

We zouden graag zelf een winkel hebben met de mooiste, leukste en origineelste kinderkleding en accessoires voor kleine dametjes en grote boefjes. Op dit moment kunnen we dat niet meteen groots aanpakken daarom zijn we klein begonnen en hebben we in een shop-in-shop in Zeist een winkel. Waar je ons mooie assortiment kunt bewonderen, passen en ook bevoelen:-) De kleding moet wel zacht genoeg zijn voor de mooie babyhuidjes! We willen met ons unieke aanbod er voor zorgen dat je bij ons altijd terecht kunt voor klassieke, duurzame, unieke en handgemaakte artikelen zodat jullie kids er stralend en uniek bij lopen. We hopen in de toekomst zelf een winkel te hebben waar we jullie mogen helpen met advies over de mooiste kledingsetjes, de handgemaakte accessoires en de duurzaamste speelgoed.

Ook is er steeds meer vraag naar het borduren en bedrukken van baby- en kinderartikelen. We hebben al heel wat mooie opdrachten mogen maken. Wil je ergens een naam op geborduurd of gedrukt hebben dan kunnen wij dat altijd maken.

Vanaf 1 September gaan we ons volledig richten op Chiz-Chic. Het laatste gastoudergezin gaat verhuizen en hebben we voor een belangrijke keuze gestaan. Nog weer een oppasgezin erbij of helemaal gaan voor ons bedrijf. Dat laatste is het geworden. Dus komen jullie ons helpen onze naamsbekendheid te vergroten zodat we snel onze eigen winkel kunnen beginnen?

Volg ons!

Ronald en Esther Oosterwijk 

Chiz-Chic Zeist

 

© 2013 - 2023 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel