Over ons

Wij zijn de familie Oosterwijk. Ronald en Esther en we hebben 2 kinderen. Charissa en Florian. Wij wonen in Zeist. Op een unieke plek! Tenminste dat vinden wij! Wij wonen namelijk aan de rand van Zeist met uitzicht op de weilanden. Hoe Uniek! We zien de koeien grazen, de vogels broeden, de zwanen zwemen en de reeën rennen. Op deze unieke plek runnen we samen onze twee bedrijven Chiz-Chic en BoetiekUniek. 

Eerst hadden we alles bij elkaar onder Chiz-Chic, maar we merkten dat het toch verwarring gaf. Bakfietsen en asseccoires en allemaal kinderartikelen. Vandaar dat we een splitsing gemaakt hebben in de verschillende webshops. Daarom hebben we nu www.Chiz-Chic.nl voor alles dat met bakfietsen te maken heeft en www.BoetiekUniek.nl voor alle baby- en kinderartikelen.

Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Allemaal met onze kinderen en een bakfiets. We kochten er een toen onze kinderen nog klein waren en dat is al weer zo’n 13 jaar geleden! Ik vond de bakfietsen praktisch maar wel erg saai! Al snel vond ik dat bakfietsen gepimpt moesten worden met kleurige waterdichte kussens. Een patroon voor een tas kan je ook omtoveren tot een kussen… Zo gedacht zo gedaan en het eerste kussen was een feit. Af en toe een bestelling omdat ik toen ook nog een vaste baan er naast had. Ondertussen raakte ik die vaste baan kwijt door de crisis en moesten er plannen worden gemaakt! Onze webwinkel werd een feit.

Het is niet alleen bij bakfietskussens gebleven. We hebben ondertussen een mooi assortiment met Unieke en/ of handgemaakte artikelen. Borduren en naaien is wat ik heel erg graag doe! Daarna het origineel inpakken is ook een van de dingen die ik heel graag doe. Het assortiment kinderkleding die we verkopen is Uniek en niet tien in een dozijn.

We zouden graag zelf een winkel hebben met de mooiste, leukste en origineelste kinderkleding en accessoires voor kleine dametjes en grote boefjes. We willen met ons unieke aanbod er voor zorgen dat je bij ons altijd terecht kunt voor klassieke, duurzame, unieke en handgemaakte artikelen zodat jullie kids er stralend en uniek bij lopen. We hopen in de toekomst zelf een winkel te hebben waar we jullie mogen helpen met advies over de mooiste kledingsetjes, de handgemaakte accessoires en de duurzaamste speelgoed.

Ook is er steeds meer vraag naar het borduren en bedrukken van baby- en kinderartikelen. We hebben al heel wat mooie opdrachten mogen maken. Wil je ergens een naam op geborduurd of gedrukt hebben dan kunnen wij dat altijd maken.

Ik heb ook nog heel lang gastouderopvang aan huis gedaan. Toen het gezin waar ik toen werkte besloot om te verhuizen hebben we voor een belangrijke keuze gestaan. Nog weer een oppasgezin erbij of helemaal gaan voor ons bedrijf. Dat laatste is het geworden. Dus komen jullie ons helpen onze naamsbekendheid te vergroten zodat we snel onze eigen winkel kunnen beginnen? Samen hebben we dus deze bedrijven.

Maar wie doet nu precies wat?

Ronald bekommert zich om alles wat te maken heeft met bakfietsen, gewone fietsen, elektrische fietsen en soms zelfs wandelwagen banden die even geplakt moeten worden. Hij was een van de eerste in Nederland die 2e hands bakfietsen om ging bouwen naar elektrisch. Of het nu een achterwiel-, midden-, of voorwielmotor is, hij weet dit weer helemaal tot in de puntjes om te bouwen. Ook door zijn kennis kan hij goed adviseren aan klanten zodat ze de juiste keuze kunnen maken. Ronald is dus de allround bakfietsexpert. Wat ook leuk is om te vertellen. Hij krijgt ook vaak klanten die echt nergens terecht kunnen met een probleem. Zelfs uit de uithoeken van Nederland. Dat zijn de leukste vragen vindt hij! Zo’n groot probleem oplossen en een klant weer heerlijk laten fietsen op een bakfiets.

En wat doe ik dan? Ik doe de websites, en alles dat met de computer te maken heeft. Alles dat met naaien en borduren te maken heeft. Inkopen doen we samen als het om baby- en kinderkleding gaat. Ook onze kinderen Charissa en Florian dragen hun steentje bij. Zij helpen mee met pakketjes wegbrengen en inpakken. Ook hebben ze regelmatig een mening over wat we gaan inkopen en wat we hebben ingekocht:-) Wil je verder nog iets weten over ons of over onze producten stuur dan een mailtje of bel ons. Veel snuffel en koopplezier in onze webshops.

Volg ons!

Ronald en Esther Oosterwijk 

 

© 2013 - 2024 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel