Tweedehands elektrische bakfietsen

Tweedehands Bakfietsen

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en ombouwen van tweedehands bakfietsen. Dus ben je op zoek naar een tweedehands bakfiets? Wij bieden ze regelmatig aan via deze webshop maar ook via Marktplaats. 

 

Welke Tweedehands Bakfietsenmerken verkopen wij?

Wij verkopen zeker niet alle bakfiets merken die er op de markt zijn. Daar zijn natuurlijk verschillende redenen voor. De belangrijkste reden is dat we graag goede tweedehands bakfietsen verkopen. Daarom verkopen wij vooral de merken Babboe, Bakfiets.nl, Dolly, Gazelle, Johnny Loco en Urban Arrow. Dit wil niet zeggen dat op alle andere bakfietsmerken iets is aan te merken. Zeker niet, maar van deze merken bakfietsen hebben we ondertussen genoeg verstand en ervaring door onder andere onderhoud en reparatie zodat we een goede tweedehands bakfiets kunnen aanbieden. 

 

Gewone of E-bakfiets?

Wij verkopen al jaren Tweedehands bakfietsen. Eerst de gewone bakfietsen zonder elektrische ondersteuning. Door eigen ervaring weten we dat het toch wel zwaar fietst als er een paar kinderen inzitten. Daarom kopen we nog wel niet elektrische bakfietsen in, om ze daarna om te bouwen naar elektisch. Daarna worden ze pas weer verkocht. Wij hebben een leverancier hier in Nederland die ons complete ombouwsets levert die wij gebruiken voor onze tweedehands bakfietsen. Wij zorgen dat alles is nagekeken en gerepareerd zodat een bijna nieuwe bakfiets wordt verkocht.

 

Hoe komt de koop tot stand bij onze Tweedehands Bakfietsen?

Wij vinden het natuurlijk super als er bij ons een tweedehands bakfiets gekocht wordt, maar we hebben daar een voorwaarde aan. Eerst willen we dat er een proefrit wordt gemaakt. Dan kan er gekeken worden of een bakfiets wel iets voor jullie is en of het wel lekker rijdt. (driewiel bakfiets of tweewiel bakfiets rijden heel verschillend) Na een proefrit is er geen aankoopverplichting. 

 

Onderhoud en reparatie van Tweedehands Bakfietsen

Wij doen onderhoud en reparatie aan de Tweedehands Bakfietsen die we zelf verkopen maar ook aan andere bakfietsen. Niet elektrische en elektrische bakfietsen, tweedehands bakfietsen en nieuwe bakfietsen zijn allemaal welkom voor onderhoud en reparatie. Wij hebben klanten door het hele land heen. Doordat we in Zeist zitten is dit mooi centraal en kunnen we alle plaatsen in Nederland makkelijk bereiken.

 

Als er geen Tweedehands Bakfiets op voorraad is kan ik dan op de bakfietswachtlijst?

Regelmatig horen wij dat de tweedehands bakfietsen al zijn verkocht en dat er mis wordt gegrepen. Dit kan je voorkomen door ons een mailtje (info@chiz-chic.nl) of een berichtje te sturen. Dan zetten we je op de wachtlijst en kan je ook nog je voorkeuren aangeven. Dit zonder dat je verplicht bent een bakfiets te kopen. 

© 2013 - 2024 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel