Sinterklaaswinkel

SchoencadeauNaamcadau

ZachtcadeauBoekcadeau

KnuffelcadeauKledingcadeau

KnutselcadeauSlaapcadeau

BabycadeauHoutencadeau

Luxe cadeaus

BlogInpaktips

 

Sinterklaaswinkel

Voor je het weet is het al weer de tijd dat het langer donker is dan licht, de verwarming of de kachel al weer aan moeten en dat Sinterklaas weer naar ons land komt. Heel veel kinderen kunnen elk jaar weer opnieuw uren bezig zijn met het maken van verlanglijstjes. Want het perfecte Sinterklaascadeau vinden is nog niet zo makkelijk op die leeftijd! 

Wij hebben het geprobeerd zo makkelijk mogelijk te maken door de Sinterklaas en Schoencadeaus te verdelen in categorieën.

Sinterklaascadeaus tot 5 euro

Dit zijn eigenlijk de schoencadeautjes. Dit zijn cadeautjes die niet zo duur zijn, een kleinigheidje. Je kunt hierbij denken aan houten speelgoed zoals de houten auto’s van Jouéco of de houten voertuigen van Melissa en Doug.

Sinterklaascadeaus vanaf 5 euro

Dit is zeker ook een categorie schoencadeaus. Hierbij kan je denken aan stickervellen deze kan je dan hergebruiken, boekjes om voor te lezen of om zelf in te kijken, puzzels van Melissa en Doug en babyspeelgoed van Hess.

Sinterklaascadeaus vanaf 10 euro

Dit zijn geen schoencadeaus meer. Deze cadeaus zijn wat groter. Hierbij kan je aan knutselsets voor jongens en meisjes denken. Dat is juist heel leuk dat we ook voor jongens wat hebben kunnen vinden. Melissa en Doug hebben ook stempelsets voor jongens in hun assortiment met een stoere Dino. Ook voor de allerkleinsten hebben we een knuffelboekje die zelf “gelezen” kan worden. Waarschijnlijk wordt er meer mee geknuffeld dan gelezen want het is ook zo’n zacht boekje. Raad eens hoeveel ik van je hou heet het. Iedereen kent Hazeltje natuurlijk wel. Super leuk Sint cadeautje

Sinterklaascadeaus vanaf 15 euro

Hierin kan je wel heel bijzondere 5 december cadeaus vinden. We hebben bijzondere puzzels waar je echt moet nadenken. Hoe maak je sloten open en in welke kamer slapen de dieren op de boerderij? Allemaal houten speelgoed van super kwaliteit. Ook theeserviesjes in verschillende soorten horen in deze categorie. Prachtig cadeau van de Sint voor de kleine dame. Het theeservies zit in een koffertje. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Muziek is heel goed voor je hersenen en kleine baby’s worden er heel rustig van als ze gaan slapen. Daarom hebben we ook verschillende muziekdoosjes om cadeau te doen.

Sinterklaascadeaus vanaf 25 euro

Dit zijn eigenlijk de duurste cadeaus. We hebben een mooie collectie Metoo poppen. Zo zacht en zo mooi. Verder stoffen boeken (quietbooks of Montessori boeken) met een konijntje of beerje. Deze kan je heel handig meenemen in je tas. Kids kunnen daar uren mee spelen en je oefent er de fijne motoriek mee en de kinderen kunnen er ook allemaal verhalen bij verzinnen.

Er is natuurlijk heel veel keus en alleen maar speelgoed geven is ook niet goed. Alleen al raakt je huis overvol en de kinderen weten niet meer waarmee ze moeten spelen. Wat je beter kunt doen is de 4-cadeautjes regel hanteren.

Wat is de 4-cadeautjes regel?

Heel vaak gebeurt het dat de kinderen met Sinterklaas worden verwent en dat ze alleen maar de hele middag of avond bezig zijn met het openmaken van de cadeaus.

De 4-cadeautjes regel is dat je uit de volgende categorieën een cadeautje geeft:

· Iets wat je kindje graag wil hebben

· Iets wat je kleintje nodig heeft

· Iets om aan te trekken

· Iets om te lezen

 

Als je deze regel dus toepast, dan heb je nooit te weinig cadeaus, nooit iets dat niet wordt gebruikt en ook niets teveel! 

© 2013 - 2022 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel