Voetenzak of wagenzak voor buggy of kinderwagen

In de winter is het een onmisbaar item als je een kindje hebt. In de wandelwagen blijft je baby lekker warm onder een dekentje. Maar als ze wat groter worden is een dekentje onhandig en kan je beter een voetenzak of wagenzaken aanschaffen. Het handigste is als je er een koopt dit eigenlijk universeel is. Dat betekend dat de voetenzak in elke buggy of kinderwagen past. 

Wat is eigenlijk een voetenzak?

Een voetenzak is eigenlijk niet alleen voor de voeten van je kleintje maar is voor je hele lijfje. Het bedekt alles behalve het gezicht. Het is dus eigenlijk een zak waar je kindje inzit en die je kan sluiten met een rits. Dit is heel handig want een los dekentje kan tussen de wielen komen en kan ook steeds wegglijden. Om niet steeds op te moeten letten of je kindje het koud krijgt is deze handige wagenzak bedacht.

Van welke eisen moet een voetenzak voldoen?

Een voetenzak moet warm zijn. Dus de binnenkant moet van materiaal zijn dat je kindje goed warm houdt. Je kindje beweegt niet als hij of zij in de buggy of kinderwagen zit. Daardoor kunnen ze het snel koud hebben. De binnenkant van de wagenzak moet dus van materiaal zijn dat lekker warm is. Dit kan teddy, fleece of wol zijn. De buitenkant van een voetenzak moet van waterafstotend materiaal zijn, anders wordt je kleintje nat als het regent.

 

 

 

© 2013 - 2023 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel