Sorteer op

Luiertaart

Wat zijn luiertaarten toch mooie feestelijke cadeau’s. Echt heel erg leuk om te geven. Maar ook heel erg leuk om te maken. Je kunt er zoveel cadeautjes instoppen als je zelf wilt.

Vaak wordt een luiertaart gegeven bij een babyshower. Dit is een feest ter ere van de nieuwe baby. Het verhaal gaat dat dit idee uit India komt en dat dit overnomen is in Amerika en zo overgewaaid naar ons land. Tijdens de babyshower krijgt de aanstaande moeder allemaal cadeautjes van kennissen en vrienden. Vaak wordt dit in een speciaal thema gedaan.

Wat is een luiertaart

Luiertaart heeft als basis luiers. Deze zitten meestal in 2 of 3 lagen op elkaar. De luiers zijn afzonderlijk opgerold en worden samen bij elkaar gehouden met een lint. Of de luiers worden in een rond tegen elkaar gelegd en samengehouden met een lint. Er zijn vele soorten en maten luiertaarten. Als de basis klaar is wordt de luiertaart opgevrolijkt met verschillende items die erg bruikbaar zijn. Bijvoorbeeld, spuugdoekjes, sokjes, rompertjes, knuffel, borstel, kammetje, hydrofieldoeken enz.

Luiertaart van Chiz-Chic

Onze luiertaarten zien er echt uit als een echte taart. De luiers zitten verstopt in de hydrofieldoeken zodat je niets meer ziet van de luiers. Verder zitten er sokjes, rompers, mutsje, knuffels, petjes in. Wij kunnen altijd op maat een luiertaart maken. De luiertaarten worden feestelijk verpakt in cellofaan.

 

© 2013 - 2023 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel