Sorteer op

Muziekdoosje

Muziekdoosje

Wie is er niet groot geworden met een muziekdoosje die een rustig liedje speelde om in slaap te vallen. Het muziekdoosje is niet meer weg te denken in een kinderkamer. Muziekdoosjes zijn er in allemaal soorten en maten.

Wat is een muziekdoosje?

Een muziekdoosje wordt ook wel een speeldoosje genoemd. Dit is een muziekinstrumen die je niet echt bespeeld. Doordat een veer wordt opgewonden, wordt er een melodietje gespeeld. Dit is vaak door aan een touwtje te trekken. Soms moet je aan een slinger draaien.

Baby muziekdoosje

Een baby muziekdoosje is er in verschillende uitvoeringen. Een muziekdoosje wordt vaak verwerkt in een ander product. Bijvoorbeeld in een knuffel of in een houten vogelhuisje. Een touwtje zorgt ervoor dat het muziekdoosje het melodietje speelt.

Assortiment muziekdoosjes bij Chiz-Chic

Wij hebben van verschillende merken muziekdoosjes:

  • Fehn
  • Small Foot
  • Gamberritos
  • Tiamo
  • Chiz-Chic

 

Fehn

Is een Duits merk dan zachte babyspeelgoed maak van hoogwaardige kwaliteit. De zwaan muziekknuffel is zo mooi zacht van kleur en ook van materiaal. Echt een aanwinst voor je babykamer

Small Foot

Dat is ook een Duits merk. Zij maken heel mooi hout speelgoed. De muziekdoos die we verkopen is heel mooi uit hout gesneden en geschilderd met zachte kleuren. Het is een paarden carrousel. Echt een leuk item om cadeau te doen.

Gamberritos

Dit is een Spaans merk. De roze en blauwe muziekknuffel die supperzacht is hebben wij in ons assortiment opgenomen

Tiamo

Dit is een nederlands merk en maak de mooiste, de leukste, de vrolijkste en liefste artikelen om mee te spelen en te knuffelen. Wij verkopen onderandere de muziekknuffelmuis.

Chiz-Chic

Ook wij maken muziekdoosjes maar dan een iets andere vorm. In een vogelhuisje van hout. Wij hebben deze helemaal uniek gemaakt. Mooie gift voor een babyshower of gewoon als kraamcadeau.

 

 

 

 

© 2013 - 2023 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel