Sorteer op

Speendoekje en Knuffel

Wat zijn eigenlijk Speendoekjes of Knuffeldoekjes?

Dit zijn zachte doekjes waar een speen aan vast gemaakt kan worden. Deze doekjes kunnen gemaakt zijn in verschillende vormen zoals een dier of gewoon rechthoekig zijn met verschillende lintjes eraan. Je kunt hier ook je speen aan bevestigen. Speen- of Knuffeldoekjes zijn dus eigenlijk plat in tegenstelling tot een knuffel.

Waarom knuffel of Knuffeldoekjes voor je baby?

Baby's houden altijd van knuffels of speendoekjes. Ze zijn lekker zacht en heerlijk om mee te nemen naar bed. Ze kunnen een veilig, geborgen gevoel geven aan je baby. Vanaf 6 maanden hecht een baby zich echt aan een knuffel of doekje. Als je kleintje wat groter is geworden dan wordt er met de knuffel of speendoekjes gespeeld en geven ze troost als ze verdrietig zijn. Ze worden overal mee naar toe genomen. De crèche, opa en oma, ze gaan mee in bed. En als ze hun vriendje zien ronddraaien in de wasmachine dan worden ze daar niet vrolijk van.

Waar moet op letten bij de aanschaf van een Knuffeldoekjes?

 • Heel belangrijk is dat het doekje veilig moet zijn. Dus geen losse onderdelen hebben die dan in de mond gestopt kunnen worden.
 • Dat het gewassen kan worden.
 • Koop nog eenzelfde knuffeldoekje extra. Als er een kwijt is geen paniek. En eentje wassen is ook niet onbelangrijk.
 • Dat het doekje lekker zacht is.

Welke merken knuffeldoekjes hebben we in ons assortiment?

We verkopen speendoekjes van de volgende merken:

 • Funnies
 • Meiya en Alvin
 • Sterntaler
 • Chiz-Chic

Funnies

Van Funnies hebben we het roze of blauwe speendoekje met een beertjes kopje.

Meiya en Alvin

Dit merk heeft knuffeldoekjes die veilig, duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Gemaakt van 100% natuurlijk katoen en hoogwaardig natuurlijk rubber. Meiya is het muisje en Alvin is de olifant.

Sterntaler

Dit is een mooi kleurrijk Duits merk. Wij hebben de speenkoorden van dit merk in ons assortiment. 

Chiz-Chic

Wij maken zelf speendoekjes in onze borduurstudio met de borduurmachine. Een schattig muisje, een lief lammetje en een mooie vos. 

Speendoekje met naam/ Knuffeldoekje met naam

Wij kunnen ook een speendoekje met naam maken. De naam van je baby op een knuffeldoekje is natuurlijk erg handig. Dit kan op 2 manieren. We kunnen de naam erop drukken of het wordt een speendoekje met naam geborduurd. Dit is handig als er meerdere kinderen op het dagverblijf dezelfde knuffel- of speendoekjes hebben. Dan is het uit elkaar houden heel gemakkelijk.

Voor een origineel speendoekje ben je hier aan het goede adres. Onze eigen gemaakte doekjes zijn een aanrader. Ze zijn zacht. De kleuren zijn leuk. Het design is origineel. Er zitten geen losse onderdelen aan. Dus wij kunnen ook van onze doekjes een gepersonaliseerd knuffeldoekje maken.

Knuffels

Knuffels zijn ook onmisbaar voor kleinjes. Eerst kunnen ze er naar kijken als ze in de box liggen, dan spelen ze er mee en nog veel later moeten ze allemaal ergens in bed op een rij zitten. Of nog erger ze moet schooltje spelen :-) Knuffels heb je er in allerlei soorten en maten. Groot of klein, met zachte kleuren, met grappige gezichten ze zijn allemaal uniek. Wij hebben een paar knuffels op voorraad die erg zacht zijn en ook nog heel schattig.

Welke merken knuffels hebben wij ons assortiment?

We hebben knuffels van de volgende merken:

 • Keel Toys
 • Funnies
 • Raad eens hoeveel ik van je hou

Op sommige knuffels kan je ook de naam van de baby laten borduren. 

Dus ben je op zoek naar speendoekje met naam geborduurd, een uniek knuffeldoekje, een gepersonaliseerd knuffeldoekje of een super zachte knuffel zoek niet verder maar bestel er een of mail je speciale wensen naar info@chiz-chic.nl

 

 

© 2013 - 2023 Chiz-chic.nl - voor kleine dametjes en grote boefjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel